A filmek, és a sikereik

Azt gondolom, ez sok mindentől függ. Ha egy filmnek van mondjuk demonstration-767865_640előzménye, például egy könyv, és a könyv mondjuk sikeres volt, akkor várható, hogy a filmnek is sikere lesz.

A filmek

Új filmek mindig vannak, és lesznek is. Ha épp nem egy újabb, akkor egy második rész, vagy éppen egy új sorozat.

Az emberek nagy többsége szeret tévét nézni. Ha nem is órákig, de mindenképpen napi szinten. A filmek, és a sorozatok sikere azon is múlik, hogy milyen a reklámja. Persze az is előfordul, hogy ott rontják el a dolgot, hogy valamit túlságosan beharangoznak, és nagyobb lesz a reklámja, mint maga a film, és aztán csalódás lesz. Azért ilyen is előfordult már.

A másik, ami nagyon nehéz, ha egy könyvet dolgoznak fel. A könyv sokkal részletesebben elmesél mindent, mint maga a film. Hiszen ha egy 3-400 oldalas könyvet megfilmesítünk, és minden részletet beletennénk, nem biztos, hogy másfél órába beleférne, sőt biztosan nem. Az apró részleteket, amit a könyv említ, és mi megjegyzünk, mert fontosnak véljük, a film sokszor nem tud kitérni, ezért sok esetben alakul ki hiányérzetünk.

A korosztályok változása

Minden korosztály mást szeret. A gyerekek legfőbbképpen az új rajzfilmeket várják, bár be kell, hogy valljam, a jó rajzfilmeket én is szeretem, és képes vagyok a gyerekekkel együtt akár többször is megnézni.

A felnőttek java részt már azért másra vágyik, nem egy jó mesefilmre.

A filmek szavatossága

Nem azt értem ez alatt, mint egy élelmiszernél, hogy meddig áll el, vagy mikor romlik meg?. Hanem hogy meddig lesz sláger. Vannak filmek, amik évekig sláger marad, vagy akár évtizedekig. Számos filmet mondhatnék, ami a mai napig fennmaradt. Ezzel szemben a mai filmek közül van olyan, ami csak épp hogy lejátszódik, már szinte ki is fut a „divatból”.