Ha hollywoodi mosolyra vágyunk, csak egy jó fogorvosra van szükségünk, amiben Budapesten nincs hiány

Imádok moziba járni. Nem tudom pontosan megmondani, hogy miért, talán maga a légkör, vagy a popcorn illata az, ami mindig oda csalogat, de nem telik el úgy hét, hogy ne ülnék be egy filmre. Van, amikor nem is igazán érdekel maga a mozifilm, én mégis szívesen megyek. Ami a filmeket illeti, nincs kedvenc műfajom, persze vannak amiket szívesebben nézek, de igazából én minden kategóriában szívesen megnézem a jó filmeket. Lehet az dráma, akció, vígjáték, vagy akár háborús film. Tudom kicsit fura, de én a horror filmeket is kifejezetten kedvelem, az már egy másik kérdés, hogy esténként a fürdőből a hálóba megtett utat fényáradatban teszem meg emiatt.

Mint mindenkinek, nekem is vannak kedvenc rendezőim és színészeim is. Szoktam látni olyan cikkeket az interneten, ahol előtte-utána képeket mutatnak a sztárokról, hogy néztek ki, mielőtt sztárok lettek. Némelyiket komolyan nem lehet felismerni, nagy divat az orrplasztika és más szépészeti beavatkozások is, a karrier kedvéért mindent bevállalnak. Amit először rendbe szoktak tenni magukon, az a foguk. Érdekes módon az addig kusza fogak teljesen szabályossá válnak és a színük is vakító fehér lesz. Mivel mondjuk ezzel keresik a kenyérre valót, érthető, hogy adnak erre.

Sajnos az én fogaim is rászorulnak némi esztétikai beavatkozásra, ugyanis kiskoromban szedtem valamilyen gyógyszert, amitől  két rendes fogam úgy bújt ki pont a frontfogak közül, hogy fehér foltos volt a felülete. Ez az idő múlásával még jobban elkezdett színeződni, hiába figyeltem mindig a megfelelő szájhigiéna. Próbálkoztam otthoni fogfehérítéssel eleinte, de annyit ért, mint halottnak a csók. Sokat nézelődtem az interneten, mi lenne a legolcsóbb megoldás a problémámra. Sok esztétikai fogászat honlapján is kutattam a legmegfelelőbb eljárás után.

Rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok az esztétikai fogászat Budapesten, nem könnyű választani közülük, pláne, ha igazán jót szeretnénk. Nyílván fontos szempont az ár, de nem ez a legfontosabb, hiszen szeretnék minél tartósabb megoldást találni a problémámra. Szóba jöhettek nálam a különböző kerámia vagy porcelán héjak, de olvastam inlay fogpótlásról is. Igazából nem én szerettem volna ezt eldönteni, mert nem értek hozzá, mondja meg a szakember, az én esetemben mi a legmegfelelőbb megoldás, fő, hogy tartós és esztétikus legyen, ha már egyszer megcsináltatom, az a lehető legjobb legyen. Nyílván ahhoz, hogy hollywoodi mosolyom legyen, nagyon sok pénzre lenne szükség, de már ez a pár fog is sokat lendítene az összképen.

Így nekiálltam keresni egy szimpatikus fogászatot Budapesten, ahol reményeim szerint az ár és a minőség is találkozik. Elég hamar sikerült rátalálnom egy esztétikai fogorvosra, aki szimpatikus volt és árban is meg tudtunk egyezni.

Most már bátran merek mosolyogni én is, bár a hollywoodi mosoly még messze van, de amit lehetett maximálisan kihoztuk a fogaimból.