A futómű beállítás ár is fontos az egészséghez

Manapság rengeteget hallani az egészséges életmódról. Arról, hogy mit kéne enni, és mit kéne inni, és persze főleg azt, hogy miből mennyit kéne fogyasztani ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk.

Emellett szinte senki nem beszél az olyan alapvető dolgokról, amelyek egy egészséges emberrel is megtörténhetnek – ezek pedig az autók nem biztonságos működéséből fakadó balesetek.

Hisz betarthatja valaki tökéletesen a KRESZ szabályait, ha például a futómű beállítás az autóján nem kerül elvégzésre, és emiatt balesetet szenved.

A Méta Autószerviz Budapesten a 19. kerületben található és abszolút minden autósnak ajánlható, hisz márkafüggetlen szervizként működik.

Az évtizedekkel ezelőtti induláskor a szerviz kizárólag gumiszereléssel foglalkozott, és onnan fejlődött fel mára olyan szintre, hogy a legmodernebb eszközparkkal rendelkezve még a mai modern kor autóit is minden gond nélkül fogadni tudják.

Többek között futómű beállításokkal is foglalkoznak, amelyről tudni kell, hogy igencsak szakértelmet igénylő műveletet jelentenek. Ez azért is van így, mert tulajdonképpen a futóműhöz tartoznak a kerekek, plusz a kormányzás minden összetevője kapcsolódik hozzá, így tényleg közlekedésbiztonsági szempontból az egyik legfontosabb részét képezi a gépjárműveknek.

A Méta Autószervíz tapasztalatai szerint ugyanakkor mégis csak akkor fordulnak az autósok hozzájuk a futómű szervizeléssel kapcsolatban, hogyha már valami meghibásodást észlelnek konkrétan a futóműnél.

Az autószerviz szerint viszont az lenne a legmegfelelőbb, ha például már az abroncsok cseréje után is kérnék az ügyfelek, hogy mérjék be gépjárművükön a futóművet. 

A futómű beállításához a Méta Autószerviz egy teljesen újgenerációs 3D-s technológiával dolgozó Hoffmann típusú, német, minőségi gépet használ, garantálva a munka magas minőségét.

A futómű beállítás előtt a Méta Autószerviz kér pár egyszerű dolgot, melyeket nagyon könnyen megtehetünk, és jelentősen megkönnyítjük velük a munkájukat.

Ez első ilyen dolog, amit megköszönnek, ha a hozzájuk érkező ügyfél szem előtt tart, hogy még mielőtt elviszi hozzájuk a gépjárművet, akkor az autó lehetőség szerint ne legyen megpakolva, magyarán ne rendelkezzen túlsúllyal, vagyis plusz súllyal.

A legjobb, amit tehetünk, hogy semmit nem hagyunk az autóban, hanem mindent kipakolunk. Ilyen esetekben az a legoptimálisabb, ha az autó teljesen üres.

A másik kérésük pedig, hogy az autón lévő kerekek lehetőleg tengelyenként egyformák legyenek. Természetesen a szerviznek is van arról tudomása, hogy léteznek olyan autók, melyeknél a gyártó kérésére megengedett az, hogy a hátsó kerekek más méretűek legyenek, mint az elsők, viszont átmérőjükben kell, hogy mind a négy kerék azonos legyen.

A Méta Autószerviznél időpontot is tudunk foglalni. Ez megtörténhet vagy telefonon (a metaautoszerviz.hu-n található telefonszámon keresztül), vagy pedig a metaautoszerviz.hu weboldalon található „időpontfoglalás” applikációval használatával.

Ez azért kiemelkedő fontosságú, mert az időpontfoglalás rendszerét használva nem kell az ügyfeleknek sem sorban állniuk, sem azon izgulni, hogy hány hétig megy még el a kocsijuk javítás nélkül, ami azért fordulhat elő, mert hatalmas a várakozási lista. Különösen nagy jelentősége van ennek a téli, illetőleg a nyári gumik cseréjének időszakában is, amikor a semmiből hirtelen mindenki ki akarja cseréltetni aktuálisan fenn lévő gumiját. A Méta Autószervizhez forduló autósok mindannyian nagyon pozitívan értékelik az így kialakított rendszert, mely pontos tervezhetőséget, a szabadidővel történő takarékos gazdálkodást nyújtja.

A másik szolgáltatás, vagy inkább gesztus, de tulajdonképpen korrekt szolgáltatásnyújtásnak is tekinthető dolog az, hogy a szerviz szerepelteti a honlapján a szerelési, illetőleg a szervizelési árait. Sajnos ugyanis sokan azért odázzák el a legutolsó pillanatig (a rosszul működő gépkocsi miatt akár még a saját testi épségüket is kockáztatva) az autószerelést, mert tartanak a magas áraktól és a rejtett költségektől. Példának okáért ez egy szükséges, de elmaradt futómű beállítás esetén különösen veszélyes.

A Méta Autószerviznél viszont minden díjszabást megtalálunk, és nem érhet bennünket meglepetés. Például a futómű beállítás ár sem titkok, azt is könnyedén megtalálhatjuk a listában feltüntetett árak között.

Ez óriási jelentőségű, hiszen előre tervezhetőséget jelent az autószerelési munkálatok kapcsán. Ha valaki például már most tervezi, hogy egy hónap, vagy akár fél év múlva bizonyos szervizeléseket, javíttatásokat szeretne elvégezteti gépjárművén, annak nem kell a sötétben tapogatóznia a felmerülő költségekkel kapcsolatban.

A Méta Autószerviz ezzel tehát egy óriási lehetőséget, a tervezés lehetőségét adta az ügyfelei kezébe.

Ha valaki például valaki eddig a futómű beállítás ár miatt nem tudta álomra hajtani a fejét, már nem kell tovább görcsölnie. A metaautoszerviz.hu-n könnyedén megtalálhatja, hogy ez a fajta javítás nagyjából mennyi költséget fog maga után vonzani.